Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Εταιρικό Προφίλ

Winnsen Industry Co., Ltd.

 

 

Σχετικά με την Winnsen Industry

Η Winnsen Industry ιδρύθηκε το 2006 και είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής προϊόντων αυτοεξυπηρέτησης, συμπεριλαμβανομένων έξυπνων θυρίδων και μηχανημάτων αυτόματης πώλησης.Με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, τα προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας Winnsen διαθέτουν ειδική μονάδα υλικού, εύχρηστη διεπαφή λογισμικού και μια πλήρη σειρά επιλογών προσαρμογής.

 

* Σχεδιασμός & Κατασκευή υλικού

* Ανάπτυξη & Ενοποίηση Λογισμικού

* Διαβούλευση με ειδικούς προϊόντος/έργου

* Διεθνές Πιστοποιητικό Ποιότητας

* Τεχνική Υποστήριξη & Service Aftersales

 

 

Επαγγελματική ομάδα πωλήσεων / μηχανικού / Ε&Α

Έχουμε άπταιστα αγγλόφωνη ομάδα πωλήσεων για να επικοινωνούμε με πελάτες σε όλο τον κόσμο για να κατανοήσουμε τις απαιτήσεις τους.Η ομάδα μηχανολόγων μηχανικών μας έχει εμπειρία στον τομέα πάνω από 20 χρόνια.Δεν μπορούν μόνο να προσφέρουν επαγγελματική υπηρεσία σχεδιασμού, αλλά μπορούν επίσης να παρέχουν συμβουλές από ειδικούς.Επιπλέον, η Winnsen Industry έχει τη δική της ομάδα μηχανικών προγραμματισμού ηλεκτρονικών και λογισμικού.Αναπτύσσουμε λογισμικό για τους σταθμούς φόρτισης τηλεφώνων, τα ηλεκτρονικά ερμάρια και τους αυτόματους πωλητές στο σπίτι και μπορούμε να δεχτούμε τη ροή εργασιών τελωνείου και τη διεπαφή χρήστη.

 

 

Είμαστε ISOντοπιστοποιημένος

Με την τελευταία μηχανή κοπής λέιζερ, μηχανή κάμψης CNC, μηχανή συγκόλλησης κ.λπ. Όλη η παραγωγή γίνεται κάτω από μια στέγη, επιτρέποντας στη Winnsen Industry να ελέγχει την ποιότητα των προϊόντων και την έγκαιρη παράδοση.Η Winnsen Industry κατέχει πιστοποίηση ISO για όλες τις διαδικασίες που αντιμετωπίζουν οι πελάτες, φέρνοντας αντικειμενικά στοιχεία για τα υψηλότερα μέτρα ελέγχου διεργασιών και ποιότητας.

 

 

Εξαγωγή Πάνω από 50 Χώρες

Σήμερα η Winnsen Industry έχει εξάγει προϊόντα σε περισσότερες από 50 χώρες και έχουμε κερδίσει μεγάλη φήμη όχι μόνο για την ανάπτυξη προϊόντων κορυφαίας ποιότητας, αλλά και για την απόκριση, την εύκολη εργασία και την υποστήριξη όλων των πτυχών της δουλειάς μας.Οι ισχυρές πλατφόρμες λογισμικού και τα συστήματα υλικού μας λειτουργούν αρμονικά για να σας προσφέρουν την πιο σταθερή απόδοση με μέγιστη ευελιξία.

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα

Θα επικεντρωθούμε και θα συνεισφέρουμε στις ανάγκες της επιχείρησής σας και στον στόχο της αγοράς σας, μπορούμε να προετοιμάσουμε λύση με το κλειδί στο χέρι με βάση την απαίτησή σας για να σας κάνουμε επιτυχημένους.Η Winnsen Industry, περήφανη που είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές εξοπλισμού αυτοεξυπηρέτησης, έχει το πάθος, την τεχνογνωσία και τους πόρους για να σας παρέχει άριστες υπηρεσίες τώρα και για πάντα.

 

 

Ιστορία

Ιστορία της εταιρείας

 

Winnsen Industry Co., Ltd.

 

 

Παγκόσμιος Winnsen

Winnsen Industry Co., Ltd.

Υπηρεσία

Βιομηχανία Winnsen - επαγγελματίας στις λύσεις αυτοεξυπηρετήσεων

 

Winnsen Industry Co., Ltd.Από το 2006, Winnsen είναι ο κύριος προμηθευτής για τη λύση αυτοεξυπηρετήσεων με τη υψηλή ασφάλεια, εξασφαλισμένο σταθμό τηλεφωνικής χρέωσης κυττάρων σειράς προϊόντων τον καλύψεις, τη μηχανή πώλησης, το ντουλάπι παράδοσης δεμάτων, το ντουλάπι αποσκευών, το ντουλάπι πλυντηρίων, το ντουλάπι ενοικίου, το ψηφιακά σύστημα σηματοδότησης LCD και το περίπτερο. Είμαστε με τη δυνατότητα να σας προσφέρει μια υπηρεσία στάσεων.

Με την εμπειρία σε περισσότερα από 3000 προγράμματα, Winnsen ξέρει πώς να παρουσιάσει το σωστά soution/το προϊόν για να ικανοποιήσει την απαίτησή σας.

Η ομάδα μας

 

 

Winnsen Industry Co., Ltd.

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr. John Liu
Τηλ.: : 86-138-0622-0600
Φαξ : 86-512-5891-8899
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)