• Winnsen Industry Co., Ltd.
  Victor Romero
  Η μηχανή πώλησης λουλουδιών Winnsen είναι άριστη, το χρησιμοποιώ στα νέα σημεία πωλήσεων οργάνωσης αλλά χωρίς για να πληρώσω στο ακριβό ενοίκιο τη διαστημική δαπάνη και περισσότερο προσωπικό χρεώνει. Μηχανή πώλησης λουλουδιών Winnsen ευχαριστιών!
 • Winnsen Industry Co., Ltd.
  Liza Gardner
  Εκτιμώ πραγματικά το σκάφος Winnsen η μηχανή πώλησης κρασιού δύο εμπορευματοκιβωτίων πριν από τις κινεζικές νέες διακοπές έτους, έτσι μπορώ να τελειώσω την οργάνωση μηχανών πριν από την προθεσμία συμβάσεών μου. Το Winnsen είναι όχι μόνο συνέταιρος, είναι ο καλός φίλος μου επίσης!
 • Winnsen Industry Co., Ltd.
  Alex Lopez
  Αυτό είναι την πρώτη φορά μου να εισαγάγω από τις Ηνωμένες Πολιτείες, και συνεργασία μου με Winnsen είναι άριστη! Το Winnsen παραδίδει τη διαταγή και μου στέλνει το στέλνοντας έγγραφο εγκαίρως. Έχω χρησιμοποιήσει τα κινητά περίπτερα χρέωσης Winnsen πάνω από 1 έτος και αποδίδουν καλά!
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : John Liu
Τηλεφωνικό νούμερο : 86-138-0622-0600
WhatsApp : +8613806220600

Τα μετρητά πληρώνουν τη μηχανή πώλησης λουλουδιών με το νόμισμα λειτουργούν τη θερμοκρασία υγρασίας ελεγχόμενη

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα Winnsen
Πιστοποίηση CE, FCC
Αριθμό μοντέλου VKM1M04CL-01
Ποσότητα παραγγελίας min 1 σετ
Συσκευασία λεπτομέρειες αχυρόστρωμα
Χρόνος παράδοσης 30 μέρες
Όροι πληρωμής T/T, L/C, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς 1000 ΣΕΤ
Λεπτομέρειες
Product name Flower bouquet vending machine Advantage Point of sale open 24 hours
Material High quality steel cabinet LED LED Illuminating available
Voltage AC 100-120V, 220-240V After-sales service provided Video/Manual technical support, Free spare parts, Online support
Υψηλό φως

Η μηχανή πώλησης λουλουδιών με το νόμισμα λειτουργεί

,

μηχανή πώλησης λουλουδιών ανθοδεσμών γραφείων χάλυβα

,

240V μηχανή πώλησης ανθοδεσμών λουλουδιών

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Η νέα μηχανή πώλησης λουλουδιών με το νόμισμα ενεργοποιεί τα μετρητά πληρώνει υψηλό - ποιοτική υγρασία και ελεγχόμενη θερμοκρασία μηχανή πώλησης

 

Η υπέρ αυτόματη μηχανή πώλησης ανθοδεσμών λουλουδιών Winnsen είναι τέλειο λιανικό σύστημα λουλουδιών για οποιαδήποτε περίπτωση, εάν είναι οδός ή αερολιμένας. Η μηχανή πώλησης λουλουδιών μας μπορεί να προσαρμοστεί για να εγκαταστήσει το μέγεθος ανθοδεσμών σας. Από τις ρομαντικές επιδείξεις των κόκκινων τριαντάφυλλων στους κρίνους stargazer, μπορείτε πάντα να βρείτε μια σωστή μηχανή πώλησης λουλουδιών σε Winnsen. Η μηχανή πώλησης λουλουδιών Winnsen σχεδιάζεται για να σας βοηθήσει να μειώσετε το κόστος λειτουργίας, ενώ το εισόδημα πωλήσεων αναμένεται για να αυξηθεί. Στη βιομηχανία Winnsen, υπερηφανευόμαστε για την προσφορά μιας σειράς των λείων, μοντέρνων και επαγγελματικών μηχανών πώλησης λουλουδιών. Εάν ψάχνετε μια απλή μηχανή πώλησης για ένα μικρό περιβάλλον ή μια επί παραγγελία πολλών χρήσεων λύση μηχανών για τις μεγάλες περιοχές, Winnsen θα μπορούσε να σας παρέχει και οι δύο λύσεις. Καταλαβαίνουμε την αξιόπιστη και πλήρως υποστηριγμένη φρέσκια λουλουδιών πώλησης λύση της ανάγκης σας ενός υψηλού - ποιότητα, για την επιχείρησή σας. Η επιλογή μας μηχανών πώλησης λουλουδιών & ανθοδεσμών για έξυπνο λιανικό θα συναντήσει τις διάφορες αιτήσεις πώλησης λουλουδιών σας. Δεν απαιτεί κανέναν υπάλληλο, όμως αντέχει οικονομικά την πρόσβαση πελατών στις φρέσκες ανθοδέσμες λουλουδιών σε όλες τις ώρες. Η γλώσσα οθόνης αφής μηχανών UI είναι όχι μόνο διαθέσιμη σε Englsh, αλλά και μπορεί να προσαρμοστεί σε άλλοι όπως τα γερμανικά, γαλλικά, ισπανικά, Αραβικά και το κ.λπ. Όταν οι πελάτες επιλέγουν την ανθοδέσμη στην οθόνη επαφής, κατόπιν αμοιβή από τα μετρητά, πιστωτική κάρτα ή κινητός, η πόρτα γυαλιού θα ανοίξει και επιτρέπει ότι οι πελάτες θα μπορούσαν να συλλέξουν τα ρομαντικά αγαθά τους.

 

 

Τα μετρητά πληρώνουν τη μηχανή πώλησης λουλουδιών με το νόμισμα λειτουργούν τη θερμοκρασία υγρασίας ελεγχόμενη 0

 


Η μηχανή πώλησης λουλουδιών Winnsen μπορεί να λαμπρύνει επάνω οποιοδήποτε διάστημα, που φέρνει περισσότερη ευκολία στους πελάτες με την προσφορά της πρόσβασης 24 ωρών. Είναι όχι μόνο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προαγάγει το floral κατάστημά σας, αλλά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τις πωλήσεις λουλουδιών έκπτωσης. Εδώ σε Winnsen, θέλουμε κάθε πελάτη για να έχουμε μια μεγάλη εμπειρία αγορών λουλουδιών. Παρεκκλίνουμε του δρόμου μας να παρέχουμε την άριστη εξυπηρέτηση πελατών και να εξασφαλίσουμε ότι είστε ευτυχείς όταν χρησιμοποιείτε την έξυπνη μηχανή πώλησης λουλουδιών μας. Εκτός από την προσφορά των προσαρμοσμένων υπηρεσιών, επίσης σιγουρευόμαστε ότι οι διαταγές σας παραδίδονται το γρηγορότερο δυνατό.


 

 

Οι μηχανές εγκαθίστανται με ένα σύστημα ψύξης και έναν υγραντή που σχεδιάζεται για να παρέχει το συγκεκριμένο κλίμα οι ανάγκες λουλουδιών. Υπάρχει επίσης ικανότητα να τρεχτούν τα εταιρικά βίντεο αγγελιών στο κοινό όταν είναι η μηχανή μεταξύ των πωλήσεων. Με ένα χαμηλό κόστος συντήρησης στον ιδιοκτήτη, και τη διαθεσιμότητα 24/7 προϊόντος του, είναι μια καινοτόμος λύση στη μεταβίβαση της κεντρικής οδού – win-win για τον ιδιοκτήτη και τον αγοραστή. Η μηχανή πώλησης ανθοδεσμών λουλουδιών Winnsen είναι ιδανική για τόσους πολλούς λιανικούς διαστήματα, λεωφόρους αγορών, αερολιμένες και νοσοκομεία να ονομάσουν μερικά.

 

 

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

 • 18.5» γρήγορη οθόνη αφής απάντησης, εύκολη να λειτουργήσει
 • Σταθερό συγκρότημα ηλεκτρονικών υπολογιστών, καμία συντήρηση που απαιτείται
 • Αυτόματη μηχανή πώλησης ανθοδεσμών για να αποθηκεύσει μέχρι 24 ανθοδέσμες
 • Ελκυστικό οδηγώ-φωτισμένο διαφανές παράθυρο στις ανθοδέσμες επίδειξης στον τέλειο όρο
 • Κατεψυγμένο σύστημα υψηλής αποδοτικότητας, εύκολο στη συντήρηση
 • Διευθετήσιμο σύστημα υγραντών, λειτουργία χαμηλότερου κόστους
 • Η αυτόματη λύση πορτών, εξασφαλίζει ότι οι ανθοδέσμες κρατούν πάντα στην απαραίτητη σειρά θερμοκρασίας αποθήκευσης
 • Το εύχρηστο λογισμικό, ελέγχει κάθε καθημερινή λειτουργία μηχανών μακρινά

 

 

 

Η μηχανή πώλησης λουλουδιών Winnsen μπορεί να προσαρμοστεί για να υποστηρίξει τις διάφορες πληρωμές.

Τα μετρητά πληρώνουν τη μηχανή πώλησης λουλουδιών με το νόμισμα λειτουργούν τη θερμοκρασία υγρασίας ελεγχόμενη 1

 

 

 

Κάθε μονάδα μηχανών πώλησης λουλουδιών Winnsen εγκαθίσταται με το σύστημα λογισμικού οπίσθιου μέρους που επιτρέπει στον ιδιοκτήτη περίπτερων για να ακολουθήσει τις πωλήσεις ζωντανές και να ξαναεφοδιάσει σύμφωνα με την απαίτηση. Ο χειριστής μηχανών θα είναι σε θέση να ελέγξει τη θέση και το απόθεμα όλων των μονάδων σε πραγματικό - χρόνος, έτσι ξέρουν τι πωλεί σε κάθε θέση. Τέλος, τα εργαλεία λογισμικού οπίσθιου μέρους επιτρέπουν σε σας για να εμπορευτούν τις αυτόματος-πουλαώντας λιανικώς μονάδες σας για να ταιριάξουν τη θέση κάθε μονάδας και δημογραφικός. Εκτός αυτού, είναι εύκολο να δημιουργηθεί ο κατάλογος προϊόντων σας με τις εικόνες και τις περιγραφές ανθοδεσμών σας. Οι συνεργάτες τεχνολογίας μας μπορούν να συνεργαστούν με σας για να προσαρμόσουν το λογισμικό εάν είναι απαραίτητο, ή για να συνδέσουν όλες τις μηχανές πώλησης λουλουδιών σας με την πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου σας.

 

 

 

Το Winnsen παρέχει τη με το κλειδί στο χέρι λύση της επιχείρησης πώλησης λουλουδιών σας, οι πλήρεις υπηρεσίες προσφέρονται σύμφωνα με την έννοιά σας. Μας ελάτε σε επαφή με τώρα για μια προσαρμοσμένη λύση.

 

 

 

 

 

 

Συνιστώμενα προϊόντα